Din eigen bot tek sikkerheitskopi av serveren
Raid, feil og dårlege botar kan øydeleggje år med oppsett på nokre minutt. Ta sikkerheitskopi av kanalar, roller, innstillingar og meir, og hent dei attende seksjon for seksjon, utan å invitere ein ny bot.
Sikkerheitskopi oppretta
Teken av boten til serveren din
Berre ei illustrasjon - faktisk grensesnitt kan avvike
Kva ligg i ein sikkerheitskopi
Alt som gjer serveren din til din. Nokre delar er valfrie, så du bestemmer kva kvar sikkerheitskopi inneheld.
Alltid med
Serverinnstillingar
Namn, verifiseringsnivå, varslings- og filterinnstillingar, system- og regelkanalar
Roller
Namn, fargar, rettar, ikon og rekkjefølgje
Kanalar og kategoriar
Emne, sakte-modus, rettar, taleinnstillingar og forum-tagger
Bilete
Servericon, banner, invitasjonsbakgrunn, emojiar og stickers
Serveroppsett
AutoMod-reglar, onboarding, velkomstskjerm og planlagde hendingar
Valfritt
Utestengingar
Alle som er utestengde, med årsak. På som standard, så ei gjenoppretting aldri slepp dei inn att
Medlemsroller
Kva medlem som har kva rolle
Meldingar
Nylege meldingar i tekst- og kunngjeringskanalar, med embeds og festa meldingar
Opne foruminnlegg
Dei sist aktive innlegga som framleis er opne, med meldingane sine
Gjenopprett berre det du vil
Ei gjenoppretting startar aldri med ei overrasking. Du vel kva som skjer med kvar seksjon, ser effekten først og stadfestar.
Vel
Vel kva som skal skje med kvar seksjon i sikkerheitskopien
Sjå over
Sjå kva som ville endra seg. Ingenting er rørt enno
Stadfest
Skriv namnet på serveren din om du erstattar noko, og start
Tre val per seksjon
Legg berre til det som manglar
Hentar attende det som er vekke og slettar ingenting. Standard
Erstatt alt i denne seksjonen
Får seksjonen til å samsvare med sikkerheitskopien og fjernar alt som ikkje står i han
Hopp over denne seksjonen
Lèt han vere akkurat som han er
Privat frå grunnen av
Sikkerheitskopiar kan innehalde mykje om fellesskapet ditt. Me behandlar dei deretter.
Kryptert før det forlèt boten din
Kvar sikkerheitskopi blir kryptert på verten til boten din, før han blir sendt nokon stad.
Legg til eit passord berre du kjenner
Passordbeskytta sikkerheitskopiar kan ikkje opnast utan det. Me lagrar det aldri, så me kan heller ikkje hente det att.
Berre eigar og medeigarar
Gjenoppretting og eksport krev serveren sin eigar eller ein medeigar, med tofaktorautentisering på SCNX-kontoen sin.
Unngå å dele sensitive data som kortopplysingar eller ID-nummer i kanalar du tek sikkerheitskopi av.
Kva planen din låser opp
Manuelle sikkerheitskopiar fungerer på alle planar. Høgare planar legg til automatisering og meir av serveren din. Nøyaktige grenser for serveren din ser du i dashbordet.
| Funksjon | Starter | Unlimited | Professional |
|---|---|---|---|
| Manuelle sikkerheitskopiar og gjenopprettingar | |||
| Innstillingar, roller, kanalar, bilete, serveroppsett og utestengingar | |||
| Automatiske sikkerheitskopiar | |||
| Lagra meldingar | |||
| Medlemsroller | |||
| Opne foruminnlegg | |||
| Passordvern | |||
| Eksport som fil |
Kva serveren din treng
Sikkerheitskopiar køyrer på serveren sin eigen bot, så nokre ting må vere på plass.
Manglar noko, seier sikkerheitskopisida i dashbordet kva du må ordne.
Sikkerheitskopiar kan ikkje brukast til å omgå sletting av servere eller brot på fellesskapsreglane som er avgjorde av Discord Trust & Safety-teamet. Viss me mistenkjer slik bruk, kan me stenge tilgangen din og slette sikkerheitskopiar. Me melder frå om brot til Discord. Viss du mistenkjer misbruk, kontakt [email protected].
Slepp å byggje opp alt på nytt
Set opp ein sikkerheitskopi no, så ein dårleg dag ikkje blir ein tapt server.