Blokeringsliste
Beskyt dit supportteam mod spam og misbrug. Bloker brugere permanent eller midlertidigt med detaljeret logning.
Kun illustration - den faktiske grænseflade og funktionalitet kan afvige
Bloker, spor og håndhæv automatisk
Blokeringslisten gør forebyggelse af misbrug uanstrengt - én kommando, øjeblikkelig håndhævelse.
Staff blokerer brugeren
Et staff-medlem bruger blokeringskommandoen med en valgfri årsag og varighed. Brugeren er blokeret med det samme.
Tickets lukkes automatisk
Alle åbne tickets fra den blokerede bruger lukkes og logges automatisk.
Fremtidig adgang blokeret
Når den blokerede bruger prøver at oprette en ticket, får vedkommende en konfigurerbar besked om, at vedkommende er blokeret.
Bloker brugere
Staff kan blokere brugere med en enkelt kommando. Blokerede brugere får en konfigurerbar besked, når de forsøger at oprette tickets.
Kun illustration - den faktiske grænseflade og funktionalitet kan afvige
Midlertidige blokeringer
Sæt tidsbegrænsede blokeringer, der udløber automatisk. Perfekt til afkølingsperioder efter ophedede ordskifter.
1 time
24 timer
7 dage
30 dage
90 dage
Permanent
Kun illustration - den faktiske grænseflade og funktionalitet kan afvige
Regler for autoblokering
Bloker automatisk brugere, der opretter for mange tickets på kort tid. Konfigurerbare grænser forhindrer spam og misbrug.
Kun illustration - den faktiske grænseflade og funktionalitet kan afvige
Styring af blokeringslisten
Se og administrér alle blokerede brugere fra dashboardet eller Discord. Se årsager, varigheder og historik med et blik.
Årsager til blokering
Kræv eller registrér valgfrit en årsag, når du blokerer en bruger. Årsagerne logges og kan ses på blokeringslisten for gennemsigtighed.
TroubleMaker#0001
Gentagen spam i flere tickets og ignorering af staffs advarsler. Den tidligere blokering på 24 timer havde ingen effekt.
Spammer#4521
Reklame for Discord-serverinvitationer i supporttickets. Første forseelse, 7 dages blokering.
Angry#3210
Direkte trusler mod et staff-medlem i ticket #1198. Eskaleret til 30 dages blokering efter teamets politik.
Hvornår du bør bruge blokeringslisten
Blokeringslisten er et præcist værktøj til bestemte situationer, ikke et generelt moderationssystem.
Forebyggelse af spam
En bruger opretter tickets kun for at spamme links eller reklamere. Bloker vedkommende midlertidigt eller permanent, så din kø holdes ren, og dit staff kan fokusere på rigtige problemer.
Afkølingsperioder
Efter et ophedet ordskifte kan alle få en pause. Midlertidige blokeringer på 24 timer lader følelserne lægge sig, før brugeren kan åbne en ny ticket.
Beskyttelse af staff
Når en bruger truer eller chikanerer staff, sikrer en permanent blokering, at vedkommende ikke igen kan kontakte dit team via supportsystemet.
Straks
Håndhævelse af blokering
Virker øjeblikkeligt i alle systemer
Auto
Oprydning af tickets
Åbne tickets lukkes automatisk
6
Faste varigheder
Fra 1 time til permanente blokeringer
∞
Størrelse på blokeringslisten
Ingen grænse for blokerede brugere
Ofte stillede spørgsmål
Blokerede brugere får en konfigurerbar besked, når de forsøger at oprette en ticket. Du bestemmer, hvilke oplysninger der vises.
Nej, du kan blokere lige så mange brugere, som du har brug for. Alle blokeringer logges af hensyn til gennemsigtighed og audit.
Ja, når du blokerer en bruger, kan du vælge mellem faste varigheder (1 time til permanent) eller indstille en egen varighed.
Du kan selv bestemme, om brugere får besked, når en midlertidig blokering udløber. Som standard kan de bare prøve igen, når blokeringsperioden er slut.
Ja, blokeringsloggen viser alle aktive og udløbne blokeringer med det staff-medlem, der blokerede, årsag, varighed og tidsstempel.
Klar til at give din support et løft?
Sæt professionel support op på få minutter. Ingen kodning nødvendig. Start med en gratis prøveperiode, og udforsk alle funktioner.
Dette tilbud gælder kun for udvalgte servere, der aldrig har købt et abonnement og aldrig har brugt en gratis prøveperiode før. Du behøver ikke angive nogen betalingsoplysninger for at starte prøveperioden, og prøveperioden udløber automatisk efter 14 dage. Servere, der tidligere er slettet fra SCNX, kan ikke deltage.