Din servers egen bot tager backup af den
Raids, fejl og dårlige bots kan ødelægge års opsætning på få minutter. Tag backup af kanaler, roller, indstillinger og mere, og få det tilbage sektion for sektion, uden at invitere endnu en bot.
Backup oprettet
Taget af din servers bot
Kun illustration - den faktiske grænseflade kan afvige
Hvad en backup indeholder
Alt det, der gør din server til din. Nogle dele er valgfrie, så du bestemmer selv, hvad hver backup indeholder.
Altid med
Serverindstillinger
Navn, verificeringsniveau, indstillinger for notifikationer og filtre, system- og regelkanaler
Roller
Navne, farver, tilladelser, ikoner og rækkefølge
Kanaler og kategorier
Emner, slowmode, tilladelser, stemmeindstillinger og forum-tags
Billeder
Servericon, banner, invitationsbaggrund, emojis og stickers
Serveropsætning
AutoMod-regler, onboarding, velkomstskærm og planlagte events
Valgfrit
Udelukkelser
Alle, der er udelukket, med begrundelse. Slået til som standard, så en gendannelse aldrig lukker dem ind igen
Medlemsroller
Hvilket medlem der har hvilken rolle
Beskeder
Seneste beskeder fra tekst- og opslagskanaler, med embeds og fastgjorte beskeder
Åbne forumindlæg
De senest aktive indlæg, der stadig er åbne, med deres beskeder
Gendan kun det, du vil have
En gendannelse starter aldrig med en overraskelse. Du vælger, hvad der sker med hver sektion, ser effekten først og bekræfter.
Vælg
Vælg, hvad der skal ske med hver sektion af backuppen
Gennemgå
Se, hvad der ville ændre sig. Intet er rørt endnu
Bekræft
Skriv din servers navn, hvis du erstatter noget, og start så
Tre valg pr. sektion
Tilføj kun det, der mangler
Henter det tilbage, der er væk, og sletter intet. Standard
Erstat alt i denne sektion
Får sektionen til at matche backuppen og fjerner alt, der ikke er med i den
Spring denne sektion over
Lader den være præcis, som den er
Privat fra bunden
Backups kan indeholde en masse om dit fællesskab. Vi behandler dem derefter.
Krypteret, før den forlader din bot
Hver backup krypteres på din bots host, før den sendes nogen steder hen.
Tilføj en adgangskode, kun du kender
Adgangskodebeskyttede backups kan ikke åbnes uden den. Vi gemmer den aldrig, så vi kan heller ikke gendanne den.
Kun ejer og medejere
Gendannelse og eksport kræver serverens ejer eller en medejer med tofaktorgodkendelse på sin SCNX-konto.
Undgå at skrive følsomme data som kortoplysninger eller ID-numre i kanaler, du tager backup af.
Hvad dit abonnement låser op for
Manuelle backups virker på alle abonnementer. Højere abonnementer tilføjer automatisering og mere af din server. De præcise grænser for din server vises i dashboardet.
| Funktion | Starter | Unlimited | Professional |
|---|---|---|---|
| Manuelle backups og gendannelser | |||
| Indstillinger, roller, kanaler, billeder, serveropsætning og udelukkelser | |||
| Automatiske backups | |||
| Gemte beskeder | |||
| Medlemsroller | |||
| Åbne forumindlæg | |||
| Adgangskodebeskyttelse | |||
| Eksport som fil |
Hvad din server skal have
Backups kører på din servers egen bot, så et par ting skal være på plads.
Hvis noget mangler, fortæller backupsiden i dit dashboard, hvad du skal rette.
Backups må ikke bruges til at omgå sletning af servere eller fællesskabsovertrædelser udstedt af Discords Trust & Safety-team. Hvis vi mistænker sådan brug, kan vi deaktivere din adgang og slette backups. Vi rapporterer overtrædelser til Discord. Hvis du mistænker misbrug, kan du kontakte [email protected].
Byg ikke alt op forfra
Sæt en backup op nu, så en dårlig dag ikke ender med en tabt server.